Veti fi redirectionat pe noul website in 15 secunde
Schneider Electric, instalatii electrice sigure pentru casa ta
Profi Center, special pentru profesionisti
ProduseSolutii LocuintaSigurantaDesignProfi Center
Pentru a achizitiona produsele Schneider Electric, va stau la dispozitie o retea nationala de distribuitori oficiali, cu peste 250 de puncte de vanzare cat si magazinele de bricolaj. Achizitionati numai produse originale din punctele partenere Merlin Gerin. In aceasta primavara, echipa noastra, impreuna cu partenerii distribuitori, vor organiza sesiuni de work-shopuri in care se vor prezenta solutiile Schneider Electric, "Catalogul electricianului" editia 2007 si "Ghidul Telemecanique".

Pentru informatii suplimentare in ceea ce priveste programul acestor work-shopuri, adresati-va celui mai apropiat distribuitor oficial.
Configurator
NOUTATI
Optimizarea costurilor unui tablou electric de apartament
Piata de apartamente si vile repetitive este, in ultima vreme, intr-o continua dezvoltare. in acest mediu, specialistii sunt tot mai presati de timp si de bugete restrictive, orice intârziere putând atrage insuccese. De aceea, va supunem atentiei 2 solutii pentru tabloul electric: cea standard, recomandata in special pentru vile si lucrari singulare si o solutie prin care puteti economisi pâna la 60% din costul unui tablou electric fara sa se faca rabat de la calitatatea acestuia.

Am presuspus ca fiind necesare cel putin 12 circuite, din care: 4 pentru lumina, 4 pentru prize obisnuite, un circuit de aer conditionat, 1 priza pentru consumatori speciali, 1 aer conditionat si 2 rezerve. Pentru aceasta dispozitie de consum, tabloul electric a fost prevazut cu un intreruptor automat general de 40A si, in plus, cu o sonerie de tablou si un intrerupator de control al soneriei. Pentru circuitele de lumina se pot propune intreruptoarele automate Domae 1P+N de numai 1 modul 9 (18 mm) si pentru prize, solutia traditionala, intreruptoare automate cu protectie diferentiala DPNA Vigi 16A, 30 mA (schema 1) pe fiecare plecare.

Iata si o solutie optimizata (schema 2) prin care se poate economisi peste 60% din valoarea tabloului si prin care, in orice caz, nu se renunta la protectia diferentiala sau la calitatea aparatelor!
Aceasta solutie consta in montarea pe plecarile de prize a unui intreruptor diferential comun ID de 40A cu prag de sensibilitate 30mA si pe fiecare circuit de prize un intreruptor automat Domae 1P+N.

Cofretul simplu si elegant de 12 module sau 18 module poate fi din gama MiniPragma sau Pragma.

Pentru prizele si intrerupatoare, la Schneider Electric gasiti modele pentru toate gusturile si toate buzunarele: de la finsiajele personalizabile oferite de gamele Unica Plus si Unica Allegro, la gama standard Inteea sau la gama economica Zet.